OVER ONS
OVER ONS

OVER ONS

Samen investeren in groene energie, dat is waar we als bedrijf voor staan.

Enkel via duurzame projecten kunnen we een groenere toekomst verzekeren. Enovos Green Power kiest resoluut voor duurzame, schone en hernieuwbare energie. Ondertussen al 10 jaar lang.

Sinds de oprichting in 2008 zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, investeren en uitbaten van duurzame energieprojecten en dit zowel in België als Nederland. Hierbij richten we ons in het bijzonder tot projectontwikkelaars, energiecoöperaties, bedrijven met beschikbare gronden en daken, …

Samen staan we sterker

2011 was het begin van een langdurige en  succesvolle samenwerking met Enovos. In 2017 besloot dit Luxemburgs energiebedrijf om NPG energy over te nemen en verder te gaan onder de naam Enovos Green Power. Waardoor we nog sterker staan en blijven groeien.

Hernieuwbare energie is de toekomst

En bij Enovos Green Power nemen we alvast onze verantwoordelijkheid. Voor ons zijn de internationale klimaatdoelstellingen geen ver-van-ons-bed-show. Vanuit de hoofdzetel in Riemst bouwt een team van 20 enthousiaste medewerkers iedere dag mee aan een groenere toekomst.

Voor verdere informatie over Enovos kunt u steeds terecht op hun website.

Bedrijfsvisie

Green for Growth

Groene energie is een onmisbare schakel voor een duurzame en milieubewuste samenleving.

Growth for Green

Net zoals vele anderen is ook Enovos Green Power  begaan met het klimaat. Het is onze plicht om te  blijven investeren en innoveren in efficiënte en duurzame energieprojecten.