Enovos Green Power opent een nieuw zonnepark met meer dan 9.000 zonnepanelen.

Op de site in Dedemsvaart ontwikkelde Enovos Green Power Nederland een nieuwe duurzame zonne-installatie. Er werden maar liefst 9.384 zonnepanelen geplaatst op een terrein van 3 ha. Samen beschikken deze zonnepanelen over een vermogen van 2.580,60 kWp. Dit resulteert in een jaarlijkse productie van 2.260 MWh.

Blijven investeren in groene energie in Nederland én België.

Deze installatie “NPG Solar Dedemsvaart” is operationeel sinds begin november 2019. Dit project kwam tot stand dankzij een sterk internationaal netwerk en jarenlange ervaring. Het is één van de vele succesvolle duurzame projecten die de afgelopen jaren gerealiseerd werden.

Enovos Green Power blijft verder investeren en meewerken aan een groenere toekomst.

Projectmanager Luc Simons (links) en managing director Frank Kusters (rechts) stellen
met enige trots hun nieuwste realisatie voor bij NPG Solar Dedemsvaart.