Enovos Green Power Nederland zet in op klimaatdoelstellingen

Aangezien het blijkt dat Nederland haar klimaatdoelstellingen niet zal halen, heeft de bevoegde minister Wiebes extra maatregelen aangekondigd om de doelstellingen op korte termijn, die van 2020, te realiseren. Zo zal er in het voorjaar van 2020 een extra subsidieronde beschikbaar worden gesteld voor projecten in hernieuwbare energie. Het kabinet wil voornamelijk, via de SDE+, het plaatsen van zonnepanelen op gebouwen versnellen.

Kijk verder op onze website om ook zonnepanelen op uw dak te leggen of om uw grond beschikbaar te stellen voor het opwekken van zonne-energie!

Door te blijven investeren in middelgrote zonneprojecten werkt Enovos Green Power mee aan een groenere toekomst!

Nieuwste realisatie van Enovos Green Power Nederland in Dedemsvaart.